About me

Hej alla!

Jag heter Ou och kommer från Thailand. År 2007 flyttade jag till Sverige och utbildade mig vid Ingvar Strandh Blomsterskolan 2014.

Efter skolan försökte jag få jobb som florist, men det var svårt på grund av språket och konkurrensen. Många från min klass har öppnat egna blomsterbutiker eller hittat jobb som florister, men tyvärr var jag inte en av dem. Min begränsade svenska gjorde det svårt att få anställning.

Därefter bestämde jag mig för att prova att arbeta för mig själv. I början av min resa gick det inte alls bra! Sedan insåg jag att jag behövde testa något lite annorlunda än vad andra gjorde och införa lite av min thailändska stil i mina produkter. Nu är jag så glad att jag tog den vägen. 😍 Därför finns Flowers by Ou här!

"Flowers by Ou" är inte bara ett småföretag; det är ett passionerat projekt. Jag, som kreativkraften bakom varje unikt föremål, specialiserar mig på att skapa handgjorda skatter. Mitt mål är enkelt: att göra din dag lite extra speciell.

Varje skapelse är mer än bara en produkt; det är en historia. Mitt fokus ligger inte bara på skönhet utan också på hållbarhet och hög kvalitet. På "Flowers by Ou" blandar jag kreativitet med entreprenörsanda och erbjuder produkter med en personlig touch.

Min slogan, "Make your day more special," är ett löfte. Mitt mål är att lägga till en extra touch av unikhet i ditt liv med varje handgjord skapelse. Följ med mig och förvandla vanliga stunder till extraordinära minnen med mina vackra och personliga skatter.

Har du frågor om mina produkter? Tveka inte att kontakta mig på info@flowersbyou.se. Jag kommer att vara glad att göra din dag extra speciell. ❤️

Stor kram till er alla!

Ou ❤️

Kontaktformulär